()
()
Delta Studio este partener exclusiv Laufen în România

Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani, Laufen este în prezent un brand premium al Grupului Roca, specializat în creația și producția de obiecte sanitare. În România, produsele Laufen sunt distribuite în exclusivitate de către Delta Studio.

Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri, ce a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design și extrem de practice în același timp.

 

Oferta Laufen urmărește o simbioză între design, calitate și funcționalitate, dezvoltând deopotrivă serii de produse pentru proiecte curente, cât și serii exclusive pentru ambiente extravagante.
Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecții de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

 

 

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continuă să dezvolte oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților săi. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

 

 

Cu SaphirKeramik, Laufen stabilește o nouă tendință în designul băii. SaphirKeramik este un material ceramic inovator, care posedă toate avantajele igienice ale ceramicii tradiționale de baie, dar este mai subțire, mai ușor de definit, dar extrem de robust, în același timp. 

 

Cu ajutorul acestui material inovator, s-a ajuns la posibilitatea creării unor margini înguste de 2-3 mm, în timp ce materialul ceramic tradițional permite o grosime de 7-8 mm. Numele produsului provine de la unul dintre principalele ingrediente din această nouă formulă, dioxidul de aluminiu, care se găsește în safire.

 VIDEO

 

Parteneriatul dintre Delta Studio și Laufen aduce astfel publicului produse de excepție, cu o estetică selectă și rigoare funcțională elvețiană.


 

Rețeaua națională de showroom-uri și platforma online Delta Studio prezintă și aduc în exclusivitate pieței din România colecțiile construite pe tradiția Laufen și colaborările cu designeri de renume:

 

Patricia Urquiola- SONAR- VIDEO

 

Şi-a înfiinţat propriul studio de design încă din anul 2001, unde s-a concentrat pe design de produs, arhitectură și design interior. Proiectele ei s-au remarcat la nenumărate târguri internaţionale cu prestigiu. Colecția de obiecte sanitare Sonar semnată de Patricia Urquiola duce tehnologia SaphirKeramik la următorul nivel, propunând soluții complet originale pentru designul băii. Descrisă ca îndrăzneață și inovatoare, seria designerului spaniol subliniază aspectul tridimensional al materialului și pune în evidență liniile sale zvelte. Colecția este expusă în Showroom-ul principal Delta Studio din București.

 

 

Toan Nguyen- INO- VIDEO

 

Nguyen și-a câștigat experienţă lucrând în multiple birouri de design în Paris, Barcelona și Madrid înainte de a lucra cu Antonio Citterio, ca director creative și partener al său. Designerul francez Toan Nguyen reinterpretează în colecția Ino formele clasice ale obiectelor sanitare. Seria explorează posibilitățile creative ale materialului SaphirKeramik, în obiecte cu forme minimaliste și linii simple.Colecția Ino semnată de designerul Toan Nguyen se regăsește expusă în Showroom-ul principal Delta Studio, din București.

 

 

Stefano Giovannoni- ILBAGNOALESSI - VIDEO

 

ILBAGNOALESSI One, colecția semnată de designerul Stefano Giovannoni cuprinde produse destinate băii cu design remarcabil: se caracterizează printr-o formă atemporală, imaginație strălucitoare și un strop de excentricitate. Colecția a introdus pe piață unul dintre cele mai remarcabile modele de baie din ultimii ani, motiv pentru care în 2011 colecția a fost premiată cu premiul Good Design. 
În 2014 designerul a creat noi obiecte sanitare pentru colecția ILBAGNOALESSI One, realizând pentru prima dată și accesorii pentru baie cu revoluționarul SaphirKeramik al brandului Laufen. Produsele colecției pot fi admirate în Showroom-ul principal Delta Studio.

 

 

Ludovica & Roberto Palomba - KARTELL- VIDEO

 

Cei doi arhitecţi și-au construit un nume prin designul neconvenţional de băi, bucătării și living-uri. Conceptul lor îmbină o abordare intuitivă a arhitecturii, lifestyle-ului și obiectelor industriale. Designul iconic al brandului italian Kartell întâlnește calitatea premium Laufen, într-o serie dezvoltată pe durata a trei ani și întâmpinată cu mult entuziasm. Rigiditatea ceramicii este temperată de luminozitatea inserțiilor de plastic propuse de designerii Ludovica+Roberto Palomba. Colecția Kartell poate fi și ea admirată în Showroom-ul principal Delta Studio.

 

 

Marcel Wanders - THE NEW CLASSIC- VIDEO

 

Seria New Classic este concepută de designerul belgian Marcel Wanders pentru a îmbina pragmatismul formelor cu stilul contemporan. Materialul inovator SaphirKeramik, distins de-a lungul anilor cu numeroase premii de design, transformă fiecare piesă într-o demonstrație a celor mai avansate metode de fabricație. Produsele colecției The New Classic by Marcel Wanders poate fi admirată în ambientele expuse în showroom-ul principal Delta Studio.

 

 

DOWNLOAD CATALOAGE
 

CATALOG GENERAL 2020

CATALOG SPECIFICATII TEHNICE 2020

SONAR BY PATRICIA URQUIOLA

KARTELL  BY LAUFEN

INO  BY TOAN NGUYEN

ILBAGNOALESSI BY STEFANO GIOVANNONI