heart
baskey

Fondat în Elveția și având o tradiție de peste 125 ani, Laufen este în prezent un brand premium al Grupului Roca, specializat în creația și producția de obiecte sanitare. În România, produsele Laufen sunt distribuite în exclusivitate de către Delta Studio. Laufen s-a remarcat printr-o strânsă colaborare cu arhitecți și designeri celebri, ce a dus la crearea unor serii unice de produse, remarcabile ca design și extrem de practice în același timp.

Oferta Laufen urmărește o simbioză între design, calitate și funcționalitate, dezvoltând deopotrivă serii de produse pentru proiecte curente, cât și serii exclusive pentru ambiente extravagante. Nume precum Patricia Urquiola, Marcel Wanders, Konstantin Grcic, Toan Nguyen sau Stefano Giovannoni semnează colecții de produse cu un design modern, minimalist sau eclectic, serii cu personalitate proprie menite să răspundă unor cerințe și gusturi dintre cele mai diverse.

Prin parteneriatul cu Laufen, Delta Studio continuă să dezvolte oferta de produse și amenajări Smart Luxury oferite partenerilor și clienților săi. Smart Luxury înseamnă amenajări de cea mai bună calitate, în acord cu ultimele tendințe, concomitent cu un buget mediu dar gestionat în mod inteligent, ce permite asocierea designului accesibil cu elementele luxury.

De peste 125 de ani brand-ul Laufen a folosit cel mai vechi material maleabil cunoscut omului și a inventat propriul tip de material ceramic, SaphirKeramik, pentru a proiecta si produce obiecte sanitare inovative, cu precizie elvețiană. Parteneriatul cu compania Laufen se înscrie în misiunea companiei de a aduce design și tehnologie de ultimă oră pentru amenajări inteligente.

Parteneriatul dintre Delta Studio și Laufen aduce astfel publicului produse de excepție, cu o estetică selectă și rigoare funcțională elvețiană. Rețeaua națională de showroom-uri și platforma online Delta Studio prezintă și aduc în exclusivitate pieței din România colecțiile construite pe tradiția Laufen și colaborările cu designeri de renume:

Patricia Urquiola

Şi-a înfiinţat propriul studio de design încă din anul 2001, unde s-a concentrat pe design de produs, arhitectură și design interior. Proiectele ei s-au remarcat la nenumărate târguri internaţionale cu prestigiu.

Toan Nguyen

Nguyen și-a câștigat experienţă lucrând în multiple birouri de design în Paris, Barcelona și Madrid înainte de a lucra cu Antonio Citterio, ca director creative și partener al său.

Andreas Dimitriadis

Andreas Dimitriadis a lansat platinum design în 2017. În inima Stuttgart-ului echipa sa de designeri de produs și specialiști CAD dezvoltă proiecte pentru brand-uri internaţionale.

Konstantin Grcic

După ce a studiat design industrial la Royal College of Art din Londra, în 1991 Grcic și-a stabilit studio-ul Konstantin Grcic Industrial Design în Berlin. La momentul actual se remarcă ca fiind unul dintre designerii industriali de top.

Stefano Giovannoni

Începând din 1989 a proiectat colecţia încununată cu succes, Girotondo, pentru brand-ul Alessi. În plus faţă de produse industriale, Stefano Giovannoni proiectează interioare și clădiri.

Ludovica & Roberto Palomba

Cei doi arhitecţi și-au construit un nume prin designul neconvenţional de băi, bucătării și living-uri. Conceptul lor îmbină o abordare intuitivă a arhitecturii, lifestyle-ului și obiectelor industriale.

Peter Wirz

Creează după deviza ‘’design-ului construit după atingerea umană’’, iar alături de echipa sa contribuie la dezvoltarea obiectelor de design, ghidat de contopirea armonioasă dintre formă și funcţionalitate.

Phoenix Design

Tom Schönherr şi Andreas Haug au stabilit în 1987 sediul central al studio-ului de design de succes în Stuttgart cu filiale în Munchen și Shanghai, iar de atunci Phoenix Design s-a poziţionat ca un studio de design de top recunoscut internațional.

 

back-to-top