Ionut Daniel Papuc (Bucuresti)

Consultant vanzari

Mobil: 0723.131.381

E-mail: ionut.papuc@deltastudio.ro

Adresa: Str. Progresului, Nr. 1-3, Bucuresti, Romania

Lucreaza la Delta Studio din 2014. Printre proiectele de referinta la care a lucrat, se numara: amenajare apartament Natalia Ghilinschi, amenajare apartament Sorana Lacea (Lacea Soft, Profox). Unul dintre proiectele preferate este cel la care a lucrat impreuna cu arh. int. Andreea Caragheorgheopol - amenajare apartament Natalia Ghilinschi.

Priveste o amenajare in ansamblu, si considera ca cel mai complex  spatiu dintr-o locuinta este zona de living, unde se imbina finisaje, texturi, culori, lumini sau piese de mobilier, avand posibilitatea de a crea ceva diferit si unic pentru fiecare client in parte.

Pentru Ionut Daniel Papuc, casa ideala este eleganta, primitoare si practica, cu bucatarie deschisa catre living, cu dining, 2 dormitoare cu dressing, 2 bai, un spatiu pentru birou / hobby si are o terasa generoasa. Ar fi amenajata intr-un stil clasic reintrepretat, in culori neutre - alb, negru, gri - cu cateva accente de culoare. Materiale naturale, de calitate - lemn, piatra, tesaturi - si texturi diferite in zona de mobilier. Detaliile conteaza foarte mult , ar trebui sa existe accesorii, lumini, covoare si decoratiuni deosebite ca design. Casa lui ideala ar fi, probabil, un penthouse in nordul Bucurestiului.