()
()

ALBUM LIFESTYLE DESIGN INTERIOR 2020

Pret / buc: 32,05 lei
Stoc disponibil: 1308 buc
Nr. bucati
Total: 32,05lei
Livrare in 5-7 zile
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa
descriere si caracteristici
Albumul „Lifestyle Design Interior” 2020
Daca editia 2019 a insemnat o importanta extidere de la focusul pe aria rezidentiala la introducerea proiectelor din gama HoReCa, editia actuala inseamna un dublu salt – cantitativ si calitativ.
La nivel cantitativ, albumul atinge un total impresionant de 50 proiecte – 34 rezidențiale si 16 HoReCA.
Saltul calitativ se masoara in standardul amenajarilor prezentate – au fost alese numai proiecte caracterizate de o deplina coerenta de ansamblu, iar majoritatea contin elemente inovatoare, de originalitate high-class din partea autorilor. Nu in ultimul rand, anvergura personalitatilor intervievate despre design a crescut remarcabil.
Editia actuala contine un interviu exclusiv cu Florin Piersic Jr, alaturi de personalitati ale arhitecturii romanesti, precum Dorin Stefan sau Daniel Ciocazanu. Pentru a da maxima credibilitate proiectului, ne-am asociat cu Ordinul Arhitectilor din Romania, Presedintele Reprezentantei Bucuresti aflandu-se de asemenea printre personajele intervievate.
Proiectele reflecta cele mai actuale tendinte de locuire si amenajare: accente glam, insertii High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecti in amenajari cu caracter.
Albumul Lifestyle | Design | Interior isi consolideaza pozitia de reper unic si consistent pentru designul romanesc aliniat tendintelor internationale de varf.
Cod:
EX1104

Culoare:
MULTICOLOR

OutletPromo:
NU

review-uri si intrebari

1


1 total
5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stele
100%
Buna. Am comandat catalogul, insa cu parere de rau tin sa mentionez ca a sosit cu multe indoituri și lovituri severe ale copertilor dure

Buna ziua! Ne cerem scuze pentru aceasta neplacere, urmeaza sa expediem astazi Albumul de Lifestyle 2020. Va rugam sa ne trimiteti un email cu adresa pt livrare: [email protected]
MIRONESCU ANDREEA | 2020-07-01 13:10:52