()
()
Garantie si conformitate

Toate produsele comercializate de catre Delta Studio beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

DELTA STUDIO SRL asigura garantia produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date , DELTA STUDIO SRL  isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Vanzator numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Declinarea responsabilitatii

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate

DELTA STUDIO SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

DELTA STUDIO SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului .

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.deltastudio.ro,  incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea DELTA STUDIO SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a DELTA STUDIO SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email: [email protected].

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator , de a modifica continutul site-ului, de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.deltastudio.ro , introducerea, modificarea sau stergerea de date informatice, restrictionarea accesului la aceste date se considera frauda informatica si se pedepseste conform prevederilor Noului Cod Penal.