()
()
Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. DELTA STUDIO SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 6606

Conform dispozitiilor  Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC DELTA STUDIO SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 6606.

In temeiul prezentei legi, Vanzatorul are obligatia de a administra , in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale clientilor sai.

In acest scop, Vanzatorul va colecta  datele cu caracter personal  pentru  informarea utilizatorilor privind situatia contului lor de pe www.deltastudio.ro, informarea privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Delta Studio SRL acesta reprezentand  acordul dvs expres si neechivoc ca datele personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Delta Studio , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Delta Studio de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin lecturarea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa DELTA STUDIO SRL, Str. Progresului nr 1-3, Sector 5, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– annual, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
– sa interveniti asupra datelor transmise;

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, DELTA STUDIO SRL poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newslettere , poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Prezentul site  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.deltastudio.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Informatiile furnizate vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

 Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale introduse. Site-ul www.deltastudio.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societatii.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate  catre  organele abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.