heart
baskey
Canapele

CANAPEA BRISTOL COMPOZITIE W.4360 D.1500

Cod: CP27 / Brand: POLIFORM
Pret / buc: 83.686,75 lei
buc.
Pret total:
83.686,75 lei
Preturile contin TVA
In stoc furnizor
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Cod:
CP27
Latime:
1070
Lungime:
2440
Greutate:
20
Material:
TEXTIL
Finisaj:
MAT
Culoare:
MULTICOLOR
Utilizare:
STANDARD
Brand:
POLIFORM
brand-image

Soluții de mobilier pentru diferite stiluri de viață: Poliform este un producător de mobilier italian de renume și un brand de design renumit care explorează diferite opțiuni estetice și compoziționale și propune soluții de proiectare cuprinzătoare care ajung de la biblioteci la dulapuri, de la canapele la mese, de la paturi la complemente.

 

Poliform este întotdeauna în căutarea unor soluții inovatoare care răspund nevoilor unui public divers și pot anticipa tendințele vieții moderne. Gama Poliform vă permite să decorați orice cameră a casei, de la camera de zi până la dormitor. 

Sistemele modulare Poliform, cum ar fi dulapurile sau bibliotecile, oferă o libertate completă de compoziție, asigurând în același timp o versatilitate și o fiabilitate maximă. Poliform acordă cea mai mare atenție alegerii materiilor prime de cea mai înaltă calitate, o condiție esențială pentru caracterul distinctiv estetic al colecțiilor sale, precum și pentru fiabilitatea renumită și durabilitatea extraordinară a produselor sale. Poliform este conștient de responsabilitatea sa socială și a adoptat politici care protejează mediul.  
 

 

amenajari cu acest produs
Modern living
Modern living
Contemporan / arh. Victoria Belenciuc
VEZI DETALII
White Symphony
White Symphony
Contemporan / arh. Victoria Belenciuc
VEZI DETALII
Nordic Feel
Nordic Feel
Contemporan / arh. Victoria Belenciuc
VEZI DETALII
back-to-top
//';