()
()

produse pentru amenajare:
Veioze

Ai nevoie de veioze cu design inedit pentru o amenajare premium? Iată ce îți oferă Delta Studio!

Veiozele sunt componente esențiale în amenajările interioare, având roluri atât funcționale, cât și estetice. Acestea suplimentează iluminarea într-un spațiu, servind, în același timp, rațiuni estetice. O veioză cu un design inedit poate aduce plus valoare unei amenajări. Acest lucru poate fi observat la modelul Leila din oferta noastră, de exemplu.

 

Așadar, este clar că ai nevoie de veioze – pe noptieră, în living, chiar și pe hol. Tot ce îți rămâne de făcut este să descoperi oferta de produse din magazinul nostru online și să-l alegi pe cel potrivit pentru planul tău de amenajare.

 

De ce să ai o veioză (sau mai multe) în locuință?

Veiozele sunt elemente ce vor fi mereu de actualitate. Acestea pot chiar deveni piesa focală dintr-o incăpere, dacă sunt alese și amplasate cu atenție. Totodată, se bucură de o funcționalitate ridicată, fiind utilizate chiar mai des decât plafonierele sau lustrele instalate pe tavan.

 

  • Sunt o sursă de lumină ambientală într-o încăpere – veiozele, amplasate în dormitor sau living, oferă lumină ambientală încăperii, oferind o atmosferă primitoare și relaxantă.
  • Sunt o sursă de lumină concentrată – poți apela oricând la lămpi birou pentru a beneficia de lumina necesară pentru citit sau alte activități. Veiozele oferă o sursă excepțională de lumină care poate fi concentrată asupra unui singur punct.
  • Sunt un punct de atracție într-o amenajare – veiozele moderne, cu design inedit, pot deveni cu ușurință punctul central al unei amenajări. Acestea pot adăuga o notă de stil și personalitate unui spațiu, în funcție de designul, materialul sau culoarea lor. Un avantaj major este constituit de multitudinea de modele, putând găsi veioze în orice stil (vintage, clasice, moderne, elegante).

 

Nu în ultimul rând, trebuie luată în calcul și eficiența energetică a unei veioze cu LED. Mai exact, becurile LED consumă cu până la 75% mai puțină energie decât becurile obișnuite. Apoi, acestea au o durată de viață foarte lungă, de aproximativ 20 de ani.

 

Pe scurt, o veioză cu LED este îndeajuns de eficientă energetic pentru a putea fi utilizată ca sursă de iluminare permanentă.

 

Cum poziționezi o veioză în dormitor, living sau hol?

Arhitecții și designerii de interior recomandă instalarea veiozelor acolo unde este nevoie de o sursă de lumină suplimentară, ori unde se dorește accentuarea unor elemente prin lumina furnizată de acestea.

 

Astfel, veiozele pot fi amplasate strategic, în funcție de rezultatul urmărit. În cazul unei lămpi birou, care îndeplinește, în principal, un rol funcțional, amplasarea rămâne la latitudinea fiecăruia  – totuși, chiar dacă scopul principal urmărit este funcționalitatea, o lampă de birou ar trebui să nu destabilizeze optic stilul spațiului.

 

Un alt factor de luat în calcul este înălțimea piciorului unei veioze. Această trebuie să fie determinată cu grijă, pentru ca obiectul să ofere o iluminare optimă.

 

În concluzie, veiozele sunt elemente importante în amenajările interioare, oferind lumină și adăugând personalitate și stil spațiului. Prin alegerea potrivită a veiozei, poți îmbogăți designul camerei și crea atmosfera perfectă pentru nevoile tale.

 

Experții Delta Studio îți sunt alături dacă ai nevoie de ajutor, sfaturi sau recomandări privind alegerea unei veioze cu LED, potrivite pentru planul tău de amenajare. Nu ezita să ne contactezi înainte de a realiza prima ta comandă, și te vom ajuta cu plăcere!


consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa