()
()

EDEN FOTOTAPET

Brand: TAPLAB Cod: TP1168 / CF: 177_004
Pret / mp: 532,17 lei
/ In stoc furnizor /
Nr. bucati
Total: 532,17lei
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa
descriere si caracteristici
Toate tapetele realizate de furnizorul Taplab se produc la comanda, intr-o multitudine de variante, exclusiv la laboratorul sau din zona Toscanei, in Italia.
Pentru o oferta de pret personalizata, va rugam sa ne comunicati dimensiunile suprafetelor dorite (Lungime x Latime), modelul ales si materialul de baza, iar noi vom realiza pentru dumneavoastra inclusiv o simulare grafica.

Taplab ofera urmatoarele clase de materiale de baza:
LabTela – vinil. Un tapet rezistent, usor de aplicat, din vinil greu, neaderent, caracterizat prin texturi care amintesc de textura unui tablou.
LabJewel – vinil. Un tapet din vinil greu, neaderent, caracterizat printr-un pigment metalic care confera suprafetei un efect tridimensional interesant.
LabSoundProof – fibra de sticla. Un tapet acoperit cu un strat din TNT si fibra de sticla obtinut prin fuziune, este fonoizolant si fonoabsorbant: astfel constitutie invelisul perfect pentru optimizarea confortului acustic al spatiilor, fiind realizat dintr-un material complet netoxic cu suport de 3mm.
LabGlassFiber – fibra de sticla amorsata. Un tapet texturat, ideal pentru medii umede, cum ar fi bai, cabine de dus si spa-uri. Avand si o rezistenta inalta la caldura, este potrivit si in bucatarii, ca si contra-blat.
LabScent – vinil parfumat. Un tapet din vinil greu, neaderent, pretrata cu microabsorbtii si parfumat pentru a elibera treptat parfumul in mediul ambiant. Emanarea parfumului se poate diminiua dupa trei luni, insa primiti gratuit si un nebulizator cu care se poate reimprospata suprafata pana la sapte ani. Exista 3 tipuri de parfum ce pot fi folosite.

Toate produsele sunt tiparite cu cerneluri ecologice certificate. Preturile afisate includ adezivul necesar si sunt pentru materialul de baza LabTela – vinil.
Produsul se aduce special pe comanda.
Cod:
TP1168

Culoare:
BEJ

Brand:
TAPLAB

Cod furnizor:
177_004

OutletPromo:
NU

Material:
VINIL

Utilizare:
INTERIOR

Colectie:
TROPICAL

Finisaj:
MAT

review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.
produse similare