heart
baskey
Baterii cada

EUROSMART COSMOPOLITAN BATERIE CADA

Cod furnizor: 32832000
Cod: BS35638 / Brand: GROHE / Colectie: EUROSMART COSMOPOLITAN
Pret / buc: 567,57 lei
buc.
Pret total:
567,57 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
NU CONTINE PARA SI FURTUN -montare pe perete; -mâner din metal; -cartus ceramic de 46 mm cu GROHE SilkMove; -suprafata cromata GROHE StarLight; -limitator de debit reglabil; -reglare debit minim de aproximativ 2.5 l/min; -divertor cu revenire automata: cada/dus aerator; -valve unic-sens integrate în iesirea pentru dus de 1/2"; -conexiuni excentrice; -protectie împotriva refluxului; -limitator de temperatura optional cu nr. de referinta 46 308; nivel de zgomot I în conformitate cu DIN 4109.
Cod:
BS35638
Greutate:
1
Material:
Alama
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
STANDARD
Brand:
GROHE
Colectie:
EUROSMART COSMOPOLITAN
Cod furnizor:
32832000
brand-image

 

 

 

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. 

Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. 

Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea. 

 

 

 

 

 

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cu ce poti combina acest produs
In stoc
119,99 lei / Cutie
amenajari cu acest produs
Pretty vibe
Pretty vibe
Contemporan / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
back-to-top
//';