heart
baskey
Baterii lavoar

EUROSMART COSMOPOLITAN BATERIE LAVOAR

Cod furnizor: 32825000
Cod: BS36260 / Brand: GROHE / Colectie: EUROSMART COSMOPOLITAN
Acest produs nu mai face parte din oferta Delta Studio
descriere si caracteristici
- baterie monocomanda, marimea S - cartus ceramic Grohe SilkMove 35 mm - limitator de debit reglabil - aerator - ventil pop-up - racorduri flexibile - clasa zgomot I Caracteristici si Tehnologii Grohe: StarLight Suprafata cu finisaj cromat ofera luciu superior pe termen indelungat, rezistenta la zgarieturi si permite curatarea usoara a acesteia. SilkMove Tehnologie ce ofera manevrare fara efort si control precis al temperaturii si debitului de apa, pe termen indelungat. Pop-up Waste Ventil usor de operat: actionarea tijei situata in spatele bateriei prin ridicare/coborare pentru blocarea/deblocarea scurgerii. Standard Spout Pipa standard, utilizare confortabila, potrivita pentru toate lavoarele obisnuite. Easy Instalation System Sistem simplu si rapid de instalare, cuprinde racorduri de alimentare flexibile si instructiuni clare de montaj. QuickFix Sistem de instalare rapid
Cod:
BS36260
Greutate:
2
Material:
Alama
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
STANDARD
Brand:
GROHE
Colectie:
EUROSMART COSMOPOLITAN
Cod furnizor:
32825000
brand-image

 

 

 

Timp de mai multe decenii, GROHE s-a dedicat valorii brandului în ceea ce privește tehnologia, calitatea, designul și durabilitatea, ceea ce arată implicarea GROHE în crearea experiențelor excepționale și în asigurarea plăcerii pure a apei - “Pure Freude an Wasser”. 

Prin activitățile sale de inginerie, inovare și proiectare ferm ancorate în Germania, produsele GROHE poartă insigna de calitate "Made in Germany", consolidând în cele din urmă încrederea clienților în brand. 

Toate fabricile din rețeaua de producție GROHE utilizează inginerie de producție de înaltă precizie cu standarde ridicate GROHE. Astfel, GROHE se asigură că produsele sale se ridică la cele mai exacte cerințe în ceea ce privește manopera și funcționalitatea. 

 

 

 

 

 

Numai în ultimii zece ani, succesul GROHE a fost confirmat de peste 240 de premii de design și inovare, precum și de primele trei plasări printre "cele mai durabile companii germane din 2015". Numeroase proiecte de mare amploare din întreaga lume sunt echipate cu produse GROHE, mărturisind arhitecții, designerii și preferințele dezvoltatorilor pentru brand.

În 2014, GROHE a devenit parte a LIXIL Group Corporation, o companie cotată la bursă la Tokyo Stock Exchange. LIXIL este lider pe piața mondială în industria obiectelor sanitare și principalul furnizor de locuințe și materiale de construcție din Japonia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

back-to-top
//';