()
()

produse pentru amenajare:
Parchet stratificat

Parchet stratificat – acest tip de parchet este format din doua sau trei straturi, dispuse perpendicular intre ele. Acest aspect ii confera o stabilitate mult mai mare, in comparatie cu alte tipuri de parchet. Stratul superior al parchetului stratificat este cel de uzura. Poate fi fabricat din diferite esente precum nuc, stejar, maslin, etc. Straturile suport, in numar de unu sau doua, pot fi fabricate din placaj de mesteacan sau esente de rasinoase.
Delta Studio va prezinta peste 166 de produse din categoria Parchet stratificat, din care puteti alege cu incredere. Lucram cu furnizori precum BARLINEK, KARELIA, si multi altii, recunoscuti pentru calitatea produselor lor. Produsele noastre sunt disponibile in diverse modele, materiale si culori, special fabricate pentru a se potrivi cu orice stil de design. 
Modelele de parchet dublu stratificat si de parchet triplu stratificat sunt disponibile atat online, unde comanda se poate plasa rapid, cat si in cele 11 showroom-uri Delta Studio din tara. Livrarea se face in toata tara, pentru a va usura cat mai mult pocesul de amenajare interioara!


consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa