()
()
amenajare BUCATARIE

GRIGIO POLVERE

Preț amenajare completă 0 mp:
14.582 lei
3 motive să alegi amenajarea Delta Studio
Cel mai mare birou de arhitectură din Romania, premiat național și internațional.

Concepte create de arhitecți cu experientă.Toate ideile de amenajare sunt concepute de echipa proprie de arhitecti Delta Studio, premiată la nivel international pentru proiectele realizate. Te vei bucura de design actual, cu un concept unitar și atrăgător.

Economisești timp și bani

Nu este nevoie să alergi după produse. Împreună cu consultantul Delta Studio alegi cea mai bună variantă pentru tine. Scapi de bătăile de cap ai acces rapid la o gama variata de produse de calitate, de la branduri renumite

Alegi amenajarea și validezi produsele cu un consultant.

Ne preocupă să îti oferim cât mai mult pentru bugetul pe care îl investești. Ai o imagine corectă asupra costurilor, calității și cantității produselor folosite în amenajare.

Această bucătărie propune o functionalitate ridicată, datorită spatiilor de depozitare generoase, dar și a electrocasnicelor de ultimă generatie marca Franke. Finisajul gri mat al mobilei conferă un aer modern bucătăriei și, de asemenea, este o culoare foarte practică.  Electrocasnicele Franke se integrează atât din punct de vedere functional, cât și estetic în amenajare și oferă un plus de calitate întregului concept. Dacă îti dorești o bucătărie actuală, unde să îti desfășori în voie activitătile de gătit, fără să te simti constrâns de lipsa spatiilor de depozitare, această alegere este una potrivită.  
PRODUSE DIN AMENAJARE
În cazul în care produsele nu sunt pe stoc, ele pot fi înlocuite cu unele similare. Te poți bucura imediat de amenajarea spatiului tău.
Poți vizualiza majoritatea produselor din amenajare în showroom-urile noastre.
BUCATARIE FORMMAT  7037 GRIGIO POLVERE MAT
14.600,00 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 1 buc
CHIUVETA INOX OLL 611 DR DEKOR
368,36 lei / buc
Stoc: 1 buc
Stoc: 1 buc
BATERIE LINA L CROM
447,26 lei / buc
Stoc: 1 buc
CUPTOR ELECTRIC FSL 86 H XS INOX
1.622,13 lei / buc
Stoc: 1 buc
PLITA GAZ FHNL 604 4G XS E
915,70 lei / buc
Stoc: 1 buc
iti mai recomandam si alte amenajari
SABBIA MATTE
SABBIA MATTE
/ arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII