()
()

Mobilier

Rolul pieselor de mobilier este de a contura o locuinta personala, primitoare si completa, unde elementul cel mai important este confortul. In momentul in care alegeti piese de mobilier pentru sufragerie, bucatarie sau dormitor, este foarte important ca alegerea sa fie facuta in raport cu diversi factori, precum functionalitatea, bugetul, stilul de design predominant, personalitatea si nevoile dumneavoastra. 
Delta Studio va invita sa vizualizati produsele din gama proprie de Mobilier, unde aveti la dispozitie sute de modele de mobila si piese de mobilier, special fabricate pentru confortul si estetica locuintei dumneavoastra. Indiferent de stilul de design interior ales, va garantam ca in aceasta sectiune veti gasi produsele dorite, perfecte pentru dumneavoastra.  

Colaboram cu furnizori precum Formmat, Flexmat, Cucinesse, Mercantini si multi altii, fiecare recunoscut la nivel international in industria de amenajari interioare pentru calitatea si designul inedit al produselor oferite.  

Produsele din gama mobilier sunt disponibile atat online, cat si in cele 11 showroom-uri din tara, unde va oferim consultanta gratuita, pentru un proces de amenajare cat mai usor si placut. Livrarea se face in toata tara.