()
()

Cucinesse este un nume cu notorietate mondială, ce activează în domeniul producției de mobilier. Brandul italienesc este specializat pe zona de bucătării și livinguri, excelând la capitolul inovație, calitate și actualitate.

ISTORIA BRANDULUI

 

1979 – un tânăr visător pe nume  Sergio Pazzaglia decide să-și schimbe activitatea desfășurată în industria prelucrării lemnului și își deschide propriul atelier de producție și asamblare a mobilierului.

În acest demers al său s-a bazat exclusiv pe propria-i persoană, propria-i inteligență și pe propriile abilități. De-a lungul timpului, Sergio a întâmpinat dificultăți, a fost nevoit să facă sacrificii, dar a cunoscut însă și succesul. Curajul de a se încrede în profesionalismul colaboratorilor și a furnizorilor săi a contribuit la creșterea experienței sale ca antreprenor.

 

 

1995 – Astfel, în anul 1995 a luat naștere brandul Cucinesse, înființat de Sergio Pazzaglia alături de fiica sa Annalisa, transformând atelierul artizanal într-o realitate structurată de afaceri, care a devenit ulterior un actor foarte important pe scena națională a producției de bucătării modulare.

 

TRADIȚIE ȘI CULTURĂ 

 

Ca firmă puternic înrădăcinată în spiritul Italiei, Cucinesse urmează valorile ce caracterizează de altfel mai toate companiile italienești: referirea veșnică la origine și tratarea capitalului uman și a colaboratorilor ca pe o familie.

 

 

Cucinesse nu este reprezentată de o singură persoană, ci se identifică cu forța umană care o compune.

Dezvoltarea tehnologică care a surprins evoluția companiei și inevitabila introducere a mașinilor automate performante în procesul de producție nu a înlocuit sau redus niciodată prezența umană în fabrici. Nu a redus nici măiestria “lucrului manual” care astăzi, mai mult ca niciodată, este considerat esențial pentru a asigura personalizarea conceptelor de mobilier pentru bucătărie și living.

 

 

Atenția la necesitățile și solicitările clienților este prioritatea fundamentală a departamentului de vânzări, care transmite mai departe, către echipele de proiectare și implementare, informațiile acumulate referitoare la tendințele în rândul clienților.

Portofoliul companiei reflectă ce înseamnă dedicarea unui grup restrâns de oameni, fidel valorile fundamentale ale unei îndelungate tradiții: pasiune pentru munca lor, sacrificiu, dialog deschis extins la nivelul întregii companii, menținerea unei relații apropiate cu designerii și arhitecții. Toate acestea fac din Cucinesse o companie solidă, cu valori orientate deopotrivă către viitor și către origini.

 

PUNCTE FORTE

 

1. Combinații infinite de culori și finisaje

 

Cucinesse oferă soluții infinite de combinații la nivelul produselor, finisajelor sau nuanțelor pentru a satisface o plajă cât mai largă de nevoi.

Fiecare proiect este conceput și adaptat pentru a se potrivi oricărei nevoi, fie că este vorba despre nevoia de a locui într-un spațiu estetic, amenajat după cele mai noi tendințe internaționale, sau despre desfășurarea activității într-un mediu 100% practic.

 

 

De la alegerea blatului de bucătărie (din laminat, quartz, fenix, hpl stratificat, corian) și a mânerelor (sub montaj, frezat în cant, cu gât subțire sau încastrat), până la opțiunea pentru accesoriile și finisajele pentru fonturile corpurilor de mobilier – toate sunt la alegerea clientului.

 

2. Calitate premium, made in Italy și inovație

 

Certificarea “COSMOB Qualitas Praemium – Originea italiană a mobilierului” atestă faptul că brandul Cusinesse respectă toate cerințele de producție. Acest document denotă că toate etapele relevante ale proceselor de proiectare, producție și ambalare a mobilierului au loc pe teritoriul Italiei. În plus, calitatea produsului finit Cucinesse este verificată în conformitate cu cerințele de siguranță, rezistență și durabilitate ale standardelor internaționale.

 

 

Pentru Cucinesse calitatea înseamnă selectarea atentă a furnizorilor care folosesc materiale premium și tehnologie de ultimă generație

Inovația este o valoare intrinsecă care implică fiecare aspect al brandului Cucinesse, pe care o înțelege prin două aspecte:

 

 

3. Diversitate stilistică în materie de stiluri și linii de design

 

 

Deși oferta de mobilier pentru bucătărie și living este clasificată în două mari categorii, clasică și modernă, stilurile de design ale produselor regăsite în aceste două clase sunt foarte diverse și variate.

Industrial, Glamour, Nordic, Urban, Country, Eclectic – toate sunt opțiuni prin care Cucinesse reușește să ajungă la cât mai mulți clienți.

 

Articole Blog:

Noi modele de bucătării Cucinesse în portofoliul Delta Studio

Cucinesse – un nou furnizor de mobilier de top