()
()

Fiecare produs Ditre spune povestea unei istorii de 40 de ani, strâns legată de tapițeria artizanală tradițională, făurită de frații de Marchi în 1976 în San Martino di Colle Umberto. Studioul lor a devenit din ce în ce mai neîncăpător, iar ca răspuns la cererea pieței pentru produsele customizate, s-a dezvoltat într-o companie de manufacturare importantă. Ditre Italia confirmă an după an înclinația către detaliu și talentele meșteșugărești, datorită cărora colecțiile continuă să uimească. Povestea trecutului este ceea ce ne diferențiază prezentul.

Întregul ciclu de producție este controlat constant de către personalul nostru, de la prelucrarea lemnului ,la tăierea pielii, până la împachetarea produsului final. În fiecare etapă de producție a canapelelor au fost implicate tehnici artizanale, care respectă atenția noastră pentru detalii, folosirea tehnologiei precum decupajul electric, dar în definitiv, în procesul de producție acestea se subordonează dexterității și ochiului uman.

Manufacturăm produse de înaltă calitate, respectând cu strictețe regulațiile în ceea ce privește materialele brute și ciclul lor de producție – de aceea folosim doar tehnologie inovativă și calitativă. Pentru a crea produse cu adevărat excepționale, calitatea se impune în fiecare etapă a procesului de design, aliniindu-se criteriilor noastre.

 

 

Pielea este un material nobil, cu o atingere unică. De aceea prelucrăm acest material prin procese ecologice naturale, cu aceași dăruire pe care i-o acordăm pielii noastre. Numai în acest mod putem garanta confort maxim și produse de înaltă calitate. Lumea tapițeriei este legată de cea a textilelor, ca parte integrantă a experiențelor purtate. Noi suntem vocea designului rafinat, a materialelor precum inul și a culorilor care pictează un model diferit pentru fiecare client în parte.