()
()

EGGER este o companie de familie cu activitate internationala si un angajator multipremiat, in continua expansiune la nivel mondial, infiintata in anul 1961, cu sediul central in St. Johann, Tirol, Austria. Se urmareste promovarea si dezvoltarea angajatilor, oferind oportunitati profesionale atractive.

 

 

Subiectul Compliance, referitor la respectarea prevederilor juridice si a directivelor interne, are o importanta decisiva in activitatea comerciala si in relatia cu toti partenerii nostri.

De asemenea, EGGER Credit Relations ofera informatii financiare ale grupului EGGER, prezentate intr-un mod compact si transparent.

Obectivul celor de la EGGER este de a fi lideri peste tot prin Europa pentru solutii pe baza lemnului; prin aceasta viziune se definesc atat munca, cat si implicarea. Acestia garanteaza servicii profesionale orientate catre client pentru toate aspectele referitoare la lemn residual si biomasa.

EGGER a conceput un circuit inchis de la materia prima pana la produsul finit, care constituie o contributie ecologica activa pentru protectia padurilor noastre. Se pretinde un concept complet integrat: pun pe primul loc clientul final inca de la materia prima.