()
()

Cu 34 de societăţi comerciale şi 21 de birouri de vânzare pe plan internaţional, Hansgrohe se numără printre puţinii jucători globali din sectorul sanitar. În anul 2017, acesta a angajat aproximativ 5.000 de persoane şi a furnizat produse în peste 140 de ţări.
 

 

Hansgrohe, specialistul în baterii de baie și de bucătărie şi sisteme de duș este o companie cu tradiţie. Fondatorul Hansgrohe debutase modest în anul 1901, cu un atelier de prelucrare a metalelor în Schiltach din Pădurea Neagră. Centrul de creaţie şi sediul central al companiei se află acolo şi în prezent. Şi în zilele noastre ne putem bucura de renumele mondial al mărcii Hansgrohe, câştigat încă din timpul fondatorului său, Hans Grohe  („Hans cel priceput”) - Produsele se utilizează şi se bucură de apreciere pretutindeni în lume.


Grupul Hansgrohe stabilit pe plan internaţional deține puncte de producție în Germania, Franţa, China şi SUA. Obţine aproximativ 77 de procente din cifra sa de afaceri din străinătate.

 

 

Cum zona de duș are o importanță deosebită, iar momentele experimentate sub jetul de apă caldă trebuie mereu să se ridice la nivelul așteptărilor. Hansgrohe vine mereu în întâmpinarea acestor dorințe, cu sisteme ce reprezintă o excepțională simbioză între formă și funcție.

 

 

Același lucru se întâmplă și în bucătărie, spațiu ce îi adună, de obicei, pe toți cei dragi la masă. Prin intermediul produselor sale perfect adaptate zonei de gătit, Hansgrohe transformă munca din bucătărie într-o plăcere. 
 

PUNCTE FORTE

 

1. Calitatea pe care puteţi conta

 

Calitatea produselor Hansgrohe, testată în practică, este ușor recognoscibilă atât în băi, cât și în bucătării. Oferta brandului este caracterizată de produse de primă clasă, cu design excepțional, durabilitate și service excelent.

 

2. Design actual contemporan

 

 

Designul este cel care diferenţiază produsele Hansgrohe de cele ale competitorilor. De mai bine de 30 de ani, Hansgrohe colaborează cu studioul de design Phoenix Design pentru aspectul mărcii sale. Aspectul fiecărui produs Hansgrohe confirmă astfel exigenţa calităţii şi poziţia de top ocupată de companie în acest domeniu.  

 

3. Tradiție și inovație

 

 

Hansgrohe excelează și la capitolul Tradiţie și Inovaţie. De exemplu, Hansgrohe este inventatorul barei de duş. Imperiul inovaţiilor marca Hansgrohe transcende timpul până în zilele noastre în numeroase patente şi tehnologii captivante de viitor.