()
()

Mercantini Mobili este un brand producător de mobilier, localizat în provincia Pesarese Italia, administrat de Moretti Industry Srl. Deși activează pe piață din 1956, compania și-a dobândit numele actual abia în anul 1993. Facilitățile de producție Mercantini Mobili acoperă astăzi aproape 50.000 de metri pătrați.

Design elegant, ergonomicitate și spirit practic pentru o atmosferă îmbietoare și elegantă. Aceasta este filosofia Mercantini Mobili by Moretti Industry redusă la esență. Tradiția artizanală și tehnologia performantă sunt îmbinate perfect pentru a da viață colecțiilor cu numeroase soluții compoziționale.

 

Frumusețea, rafinamentul și simțul artistic se regăsesc în fiecare produs Mercantini, realizat din materiale superior calitative și finisaje premium, plăcute la atingere și la vedere.

 

Compania a reușit să urce, de-a lungul timpului, treptele notorietății, ajungând astăzi să fie considerat lider în sectorul producției de mobilier, excelând la categoria dulapuri, dressing-uri, containere și accesorii pentru zonele de zi și de noapte ale locuinței.

 

Creșterea productivității, supravegherea fazelor de producție și ciclul de prelucrare integrat, care permite controlul direct asupra tuturor proceselor, au sporit calitatea generală, acuratețea și fiabilitatea produselor, fără a modifica însă fondul real al valorilor artizanale.

 

Înțelegerea nevoilor clienților și menținerea unei colaborări strânse cu designerii consacrați au făcut posibilă furnizarea soluțiilor personalizate, adaptate fiecărei zone a locuințe și fiecărei clase de nevoi și cerințe.

 

Liniile de producție Mercantini Mobili definesc produse specifice, diversificate prin design și materiale folosite, capabile să se plieze pe cerințele unui public aflat într-o continuă dinamică.

 

Portofoliul Mercantini Mobili – eleganța spiritului italienesc

 

Produsele Mercantini sunt împărțite în șase mari categorii: dormitoare; paturi și somiere; comode și noptiere; dressinguri de tip walk-in; dressinguri de tip dulap; mobilier de living.

 

În fiecare dintre aceste categorii se regăsesc colecții de produse, caracterizate de aceleași linii de design, aceleași idei conceptuale, însă foarte diferite cromatic și din punct de vedere al poziționării elementelor în spațiul disponibil.

 

 

Categoria dormitoarelor Mercantini by Moretti Industry oferă infinite soluții personalizate pentru fiecare nevoie stilistică. Aceasta se compune din 12 comode și noptiere și 24 de variante de paturi, propuneri care se înmulțesc datorită modularității ridicate, finisajelor multiple și texturilor disponibile.

 

 

Categoria noptierelor, a șifonierelor și a spațiilor de depozitare cuprinde 12 seturi de comode și noptiere, dar și alte accesorii precum oglinzi, bănci și poufuri, toate servind unui singur scop: de a oferi funcționalitate spațiului, în forme și texturi armonios stilizate și colorate. Fiecare dintre propunerile prezentate pe site-ul brandului se pot “înmulți” grație modularității ridicate a pieselor, a finisajelor multiple și a texturilor disponibile.

 

PUNCTE FORTE

 

1. Linii de design clare, inovatoare, remarcabile

 

 

Eleganța descrie cel mai bine portofoliul companiei. Liniile de design definite, precise, realizate din materiale cu texturi plăcute la atingere și remarcabile din punct de vedere vizual, însuflețesc orice încăpere în care sunt amplasate.

 

Tonurile predominant calde și pastelate, dar și cele reci intense oferă o varietate cromatică foarte mare, satisfăcând o plajă largă de preferințe și integrându-se cu ușurință în numeroase stiluri de design interior.

 

2. Forme modulare, ce dau naștere la multiple și variate propuneri de design

 

 

Piesele de mobilier modulare sunt un atuu pentru cei care sunt de părere că aspectul unei încăperi trebuie constant reinventat, regândit. Mobilierul modular se adaptează după structura arhitecturală a spațiului și se pliază pe creativitatea și dorințele proprii.

 

Aproape întregul portofoliu Mercantini Mobili este caracterizat de această modularitate ofertantă. Însă mai mult decât acest avantaj, produsele brandului sunt definite și de eleganța specifică culturii moderne italienești, aspect ce vine sub forma unei inovații – mobilier italienesc modular. A te juca, după propria-ți plăcere, cu formele și volumele “spiritului italienesc” este o adevărată onoare.

 

3. Grandoarea stilului clasic italienesc, adaptat epocii contemporane

 

Întregul portofoliu Mercantini Mobili se remarcă prin calitatea pură a materiilor prime și capacitatea lor de a evoca epoca tradițională, folosind însă tehnologia viitorului.

 

 

Gama largă de produse ce reinterpretează valorile tradiționale ale Italiei este capabilă să emane o atmosferă naturală, confortabilă, elegantă. Pasiunea pentru tradiție este redescoperită în stil modern, cu sisteme bazate pe tehnologie de ultimă generație și un design minimal și sofisticat.

Tradiția artizanală și tehnologia de nivel superior sunt combinate împreună pentru a da naștere unor colecții grandioase ca design. Frumusețea acestora își face intrarea în fiecare cameră prin, produsele brandului fiind plăcute la atingere și deosebite din punct de vedere estetic.

 

 

 

Articole:

Amenajare realizată de Delta Studio cu produse Mercantini