()
()

RAVAK este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții complete pentru băi sub forma unor concepte integrate, dar și sub forma unei gama largi de produse – de la cabine și căzi de duș, obiecte sanitare și accesorii de baie și de design.

Soluțiile RAVAK se bazează pe o experiență de peste 20 de ani, timp în care brandul a reușit să devină cel mai mare producător ceh, deținând o poziție dominantă în Europa Centrală. 

 

 

PUNCTE FORTE

 

1. Soluțiile practice - prioritatea brandului

 

 

Conștientizând că obținerea unei băi perfect funcționale și adaptate prezentului din punct de vedere estetic nu trebuie să presupună un compromis, RAVAK vine cu promisiunea îmbinării celor două aspecte în produsele oferite. În băile RAVAK toate dotările își au locul lor.  

 

2. Experiență vastă pe piață

 

De mai bine de 20 de ani, RAVAK se ocupă cu fabricarea şi dezvoltarea conceptelor pentru baie. Soluțiile brandului sunt dobândite în principal pe baza experienței practice.

 

3. Designul - mai mult dacât o modă  de moment

 

Un design bun este unul care poate fi și util. RAVAK proiectează produse în conformitate cu tendințele actuale,  gândite simplu și sigur, din punct de vedere tehnic. Pentru a atinge standarde estetice și funcționale înalte, RAVAK colaborează cu designeri recunoscuți pe plan mondial.

 

Kryštof Nosál - Fondator al studioului Nosal Design, colaborator RAVAK

 

Designer de top ceh axat pe designul de produs. Preferă să găsească soluții inteligente fără complicații. El a fost designerul multor dintre cele mai populare produse RAVAK (conceptele Rosa, Chrome, 10 °, Classic și Evolution). El participă în mod regulat la competiții de prestigiu cu produse RAVAK - nominalizat pentru premiul ceh Grand Design câștigător al EDIDA, Top Design și premii Red Dot.

 

Achim Storz - Fondator al studioului Design Storz, colaborator RAVAK

 

În proiectarea căzilor RAVAK, Achim Storz se bazează pe experiența bogată dobândită în designul de produse consumabile, cum ar fi Adidas, Hugo Boss, Colgate etc. Achim Storz își pune amprenta de autor pe produsele RAVAK prin precizia și originalitatea de excepție.

 

4. Produse de calitate, durată de viață pe măsură

 

RAVAK folosește materiale de cea mai bună calitate pentru a putea oferi tuturor produselor din portofoliu o durată de viață cât mai lungă. Brandul garantează astfel că produsele sale nu vor pune probleme utilizatorilor în ceea ce privește utilizarea îndelungată a acestora și întreținerea lor.