()
()
Excelența Made in Italy

Cu o istorie de peste 40 de ani, brandul de lux Rosini produce canapele, paturi și mobilier premium, îmbinând meșteșuguri și tehnologii italienești de primă clasă. Canapelele Rosini se bucură de prestigiu la cel mai înalt nivel atât datorită calității, cât și conceptului modular care le face potrivite în orice context stilistic.

 

 

 

Canapele made to measure – conform filozofiei Rosini, alegerea canapelei este o chestiune extrem de personală, aproape intimă: din acest motiv, produsele Rosini pot fi personalizate până la cel mai mic detaliu, în nu mai puțin de 8 privințe: cadru, cusături, țesături, culori, tetiere, cotiere, suport pentru picioare, module. Posibilități infinite de personalizate pentru confort sporit.

 

 

Testarea calității – fiecare canapea trece printr-un control al calității inhouse extrem de riguros. Mostrele de piele sunt supuse unui proces de fricțiune repetată de nu mai puțin de 400 de ori înainte de a intra in fabricare. Ulterior, prin tehnologii speciale, acestea vor trece peste un test de „îmbătrânire” și unul de căldură pentru o previziune fidelă a procesului de uzură la care vor fi supuse (expunere la radiatoare, lumină naturală, climate umede sau calde etc). Nu în ulitmul rând, canapelele sunt supuse și unui test de stres, prin care se simulează 300.000 de așezări ale unei persoane ce cântărește 100kg – canapea va trece controlul calității doar dacă deformarea este mai mică de 10%.

 

 

Tehnologii ultra-moderne pentru confort – Rosini testează în permanență și inovează tehnologii destinate să ducă la apogeu confortul utilizatorilor canapelelor lor: CLIMASOFT (tehnologie care imită perfect puful de gâscă, dar hipoalergenic) și REAL WOOD STRUCTURE (structură din lemn garantate pentru 10 ani de folosire) sunt doar câteva dintre ele.