()
()

SAMOA produce canapele din lemn din 1989. Are rădăcini în zona Treviso, într-un teritoriu cu industrializare larg răspândită, unde prelucrarea tapițeriei a făcut istorie de la începutul anilor 1970. 

 

Compania a reușit să exploateze abilitățile artizanale prezente pe teritoriu, stabilindu-se pe piață, datorită ideilor inovatoare și inițiativei antreprenoriale.


Misiunea SAMOA este de a produce canapele de mare valoare și design artizanal la prețuri care pot sprijini satisfacția clienților, chiar și acolo unde posibilitățile economice sunt restricționate.

Cercetarea pentru SAMOA înseamnă interpretarea nevoilor unei societăți în continuă evoluție pentru a crea canapele care combină funcționalitatea, designul, caracterul practic și economic. Sunt create pentru a fi supuse unor teste riguroase pentru a garanta fiabilitatea și durabilitatea, acordând întotdeauna atenție gustului estetic.


O atenție deosebită este acordată, pe lângă proiectare și construcție, la alegerea materialelor. Selecția atentă și calitativă a materialelor și pieilor oferă o gamă largă de acoperiri și permite evidențierea personalizării produsului.