()
()

Grupul SanSwiss este un producător internațional de succes de cabine și cădite de duș. Sediul central al companiei este situat în Härkingen, Elveția. Grupul deține 3 fabrici de producție în Franța, Cehia și România, precum și companii independente de vânzări în Franța, Germania, Polonia, Cehia, Elveția și România, cu activități de vânzare în 18 țări europene. 

Grupul SanSwiss face parte din concernul internațional RONAL GROUP, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jante din aliaj pentru automobile și vehicule comerciale.

 

 

În continuare, brandul pune un accent deosebit pe utilizarea componentelor exclusiv de înaltă calitate, pe gradul de perfecționare tehnică a fiecărui produs în parte și pe soluția precisă a detaliilor.

Acesta este singurul mod, cred membrii echipei, de a crea cabine de duș și cădite de duș cu un grad de utilitate și o durabilitate ridicate, care sunt apreciate nu numai de consumatorii din Republica Cehă, ci și pe piețele competitive din Franța, Germania, Belgia, Elveția și noile piețe scandinave - din Norvegia și Suedia.

 

 

PUNCTE FORTE

 

1. Experiență internațională de peste 35 de ani

 

Prezența pe piață de mai bine de 35 de ani înseamnă acumularea unor cunoștințe și abilități suplimentare. Parcurgerea acestor ani marcați de evoluții tehnologice însemnate a presupus, pentru orice companie, o adaptare constantă, iar SanSwiss a reușit să asimileze noile metode de îmbunătățire a ciclului de producție. Mai mult decât atât, brandul s-a adaptat conștiincios și la noile publicului, an de an, menținând și chiar crescând interesul acestora pentru produsele SanSwiss.

 

 

Așadar, trecerea timpului nu a făcut decât să îmbunătățească modul de gândire și de implementare a strategiilor, atât la nivel de concept, cât și în ciclul efectiv de producție, iar acest lucru se observă clar în rezultate/ în produsele din portofoliul companiei.

 

2. Design adaptat mereu tendințelor internaționale

 

Cabinele de duș SanSwiss sunt caracterizate de un minimalism elegant, atractiv, care induce cumva ideea de SPA personal. Liniile drepte, clar definite sunt extrem de permisive, integrându-se în orice stil. Suprafețele plane de intrare și deschiderile largi ale ușilor asigură cel mai înalt grad de confort și mobilitate. Ușile din două piese secționate facilitează manevrabilitatea și permit o utilizare flexibilă.

 

 

Cabinele de duș SanSwiss îmbină eleganța remarcabilă și funcționalitatea la cel mai înalt nivel, fiind proiectate și realizate cu atenție deosebită pentru fiecare detaliu. Este o propunere pentru persoanele care apreciază confortul și își doresc un stil sofisticat.

 

3. Cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate, confort și design

 

Produsele SanSwiss îndeplinesc cele mai înalte standarde de tehnologie, funcționalitate, confort și design. Respectarea consecventă a calității produselor este monitorizată în cadrul procedurilor regulate de inspecție și testare. Selecția de materiale de înaltă calitate, manopera meticuloasă în procesele moderne de producție precum și o dezvoltare consecventă asigură nivelul înalt de calitate recunoscut al tuturor produselor SanSwiss.

 

 

Produsele SanSwiss sunt realizate în conformitate cu standardele ridicate ale normelor europene în vigoare. Toate cabinele de dus SanSwiss sunt fabricate din sticlă securizată și îndeplinesc cerințele normativului european EN 12150-1:2000.