()
()
Cum cumpar

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos”.

In cosul de cumparaturi poti sa revezi lista produselor selectate (butonul „Vezi detalii cos”), sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, apasa butonul „Finalizeaza comanda” si Completeaza datele de facturare, alege modalitatea de livrare dorita si modalitatea de plata. 

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Sunt de acord cu politica de Termeni si Conditii”.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Finalizeaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

ATENTIE!

Confirmarea comenzii se face dupa incasarea sumei aferente tranzactiei, cu mentiunea ca pentru plata online rezervarea se face in momentul efectuarii platii, iar pentru plata cu ordin de plata rezervarea se face in momentul reflectarii sumei in contul vinzatorului. Cumparatorul isi asuma riscul de a pierde disponibilitatea produsului daca opteaza pentru plata prin ordin de plata.

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, colegii nostri sunt disponibili la numarul de telefon 0730280130.