()
()


Vernis Sunrise Villa - arh. Yvonne Toader, arh. Iulian Arbanaș

Birou: YV DESIGN HUB
Echipă arh.: Yvonne Toader, Iulian Arbanaș
Foto: Katia Zolotukhina 
Localizare: Strada Toamnei, Corbeanca 
Beneficiari: Delta Studio
Durată execuție: 4 luni
Suprafață utilă: 120mp 
Buget estimativ: 95.000 Euro
Porcelanosa, Dalet, Coverlam, Cucinesse, Mercantini, Bonaldo, Calligaris. 


Conceptul amenajării interioare a fost inspirat de această relație strânsă între exterior și interior și propune un design funcțional. Fluxul zilnic trebuie să fie unul firesc, plăcut și relaxat. Stilul modern și minimalist obținut prin folosirea predominantă a plăcilor ceramice de mari dimensiuni ce redau texturi naturale de piatră și lemn semnate Porcelanosa și Kerama Marazzi este echilibrat de formele rotunde ale mobilierului și de culorile neutre și calde utilizate în amenajare.

Zona de zi, cu deschidere spre curtea exterioară, deși constă într-un spațiu deschis, este foarte bine compartimentată, aspect ce a facilitat delimitarea funcțională a zonelor care se învârt în jurul nucleului reprezentat de bucătărie și dressing. Plăcile ceramice folosite atât în decorarea pereților, cât și pentru a placa blatul de lucru în bucătărie oferă un aer luxury și rafinat amenajării.
Baia matrimonială alb-negru este extrem de îndrăzneață, cu accente luxuriante oferite și de inserțiile cromatice roz gold din colecția Rondo Dalet. Patchwork-ul de inspirație maură al faianței Deco Fontana din portofoliul Porcelanosa contrastează cu impozanța faianței Greppi Black Rectified de la Karama Marazzi pentru a oferi băii dinamism, fără a-i lua însă din strălucire.
În dormitoare, culorile și texturile naturale oferă o atmosferă relaxantă propice odihnei. Ușile de interior filomuro placate sau vopsite decorativ susțin stilul liniar al întregii amenajări și creează un design unitar prin contopirea acestora cu pereții.

După cum spun și arhitecții, este foarte important să menții o atmosferă aerisită în spațiul interior. Atunci când integrezi în amenajare plăci de dimensiuni mari cu finisaje luxuriante, trebuie să ai grijă să le coordonezi cromatic cu restul detaliilor pentru a nu încărca vizual spațiul.

VIDEO AMENAJARE

 

Vrei o amenajareSmart Luxury

“LA CHEIE”
vezi prezentarea video
Proiectul
Suntem cel mai mare birou de Arhitectură de Interior din România, premiat internațional.
Produsele
Nu alergi după produse. Gamă variată, branduri renumite.
One stop shop!
Execuția
Scapi de bătăile de cap. Calitatea execuției pe măsura calității produselor.
Delta Studio este lider național în amenajările interioare rezidențiale premium
- Premii naționale și internaționale -
București, 2021
Londra, 2020 și 2021
București, 2021
alte proiecte