Amenajare Restaurante

Design-ul interior al unui restaurant influenteaza succesul acestuia la fel de mult ca meniul sau bauturile. Arhitectii care au colaborat cu noi pentru a-si transpune ideile de amenajare restaurante in realitate au creat ambiente de succes, multe dintre ele mentionate in revistele de specialitate.

Vizualizarea 3D a acestui restaurant, ce curpinde mese hexagonale, aduce localului o eleganta aparte ce imbina modernul cu o tendinta prietenoasa.
O vizualizare 3D realizata pentru un restaurant din Slatina, in care pata de culoare este data de tapiteria turcoaz a scaunelor. Pardoseala este
O cafenea in care spiritul modern se manifesta prin imbinarea dintre gresie hexagonala si parchet ceramic.
Il Locale / ARHITECT: Victor Grosu
Mobilier personalizat Formmat: fronturi bar, fronturi bucatarie, dulapuri pentru vinuri, garderoba, corpuri separatoare spatiu, zona bar - MDF
Suprafata spatiu: 100 mp Cost total amenajare: 60.000 eur Consilier Vanzari Delta Studio: Valentina Petrescu
Consilier de vanzari Delta Studio: Valentina Petrescu Suprafata spatiu: 150 mp Cost total amenajare: 50.000 eur
Consilier de vanzari Delta Studio: Valentina Petrescu Suprafata spatiu: 120 mp Cost total amenajare: 40.000 eur
Gallo Nero Dorobanti, restaurant italian din zona Charles de Gaulle, Bucuresti, a trecut la finalul anului 2015 printr-o renovare semnificativa, in
Realizat de arh. Roberta Ciorzan, in colaborare cu arh. Andra Marinescu, acest blat are 16 metri liniari si este creat din marmura verde jungla de
Casa Naturalia este o cofetarie-patiserie cu specific bio-raw-vegan, deschisa in luna octombrie 2015 in Bucuresti, in zona Unirii. Desfasurata pe o