heart
baskey
Finantare

Modalitati de finantare

 

Exemplu reprezentativ de calcul: in cazul produsului Creditul in magazin cu 12 / 18 /

24 RATE cu DAE 0%, pentru o valoare totala a creditului de 4.500 de lei pe 12/18/24

Luni: rata anuala a dobanzii (fixa) 0%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar

De administrare credit 0 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 375 / 250 / 187,5

Lei, valoare totala platibila 4.500 lei, DAE 0%. Oferta valabila prin credit de consum

Oferit de unicredit Consumer Financing IFN S.A. Detalii despre Creditor si produsele

Oferite de acesta gasesti pe www.ucfin.ro

 

Oferta valabila pana la 31.12.2018.

*Aplicarea fara adeverinta de venit este valabila pentru categoriile de persoane (cu titlu de exemplu, salariati) pentru care exista obligatii legale de declarare a veniturilor la autoritatile

Fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Natională de Administrare Fiscala (ANAF).

In lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri este necesara prezentarea documentatiei de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice

Documente necesare, avand dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne şi reglementarile legale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CardAvantaj vă oferă posibilitatea de a efectua cumpărături cu plata în 12 rate fără dobândă*, primind în acelaşi timp şi bonus pentru fiecare tranzacţie efectuată.

* Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidenţiată în extrasul de cont emis de către bancă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Optimo Card este un instrument de plată ce oferă clienţilor posibilitatea de a face achiziţii de bunuri cu valoare mare, în rate extinse (18, 24 sau 36 de rate) în reţeaua comercianţilor parteneri pe teritoriul României, singurul cost al acestuia fiind dobânda de 19% / an.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ţi-ai ales produsul dorit?

Cu cardul STAR de la Banca Transilvania poţi să plăteşti în 10 RATE fără dobândă până la 31 decembrie 2019 / 6 RATE fără dobândă de la 1 ianuarie 2020!

 

Detalii la marketing@deltastudio.ro

 

back-to-top