heart
baskey
Baterii si coloane dus

AMEO BATERIE DUS

Cod furnizor: 417100575
Cod: BD58 / Brand: KLUDI / Colectie: Ameo
Pret / buc: 637,64 lei
buc.
Pret total:
637,64 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 4 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Clasa de debit B Cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte Racord dus G 1/2 Protectie împotriva fluctuatiilor de presiune a apei Conexiuni excentrice S
Cod:
BD58
Greutate:
1
Material:
ALAMA
Finisaj:
LUCIOS
Culoare:
CROM
Utilizare:
STANDARD
Brand:
KLUDI
Cod furnizor:
417100575
Colectie:
Ameo
brand-image

 

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 
 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

 

Kludi a adus noutăți în domeniul său de activitate încă din 1926 cu ideile sale revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre caracteristicile bateriilor și dușurilor moderne au fost realizate în Menden. Multe dintre ele sunt încă disponibile doar la KLUDI.
 

Bateriile KLUDI oferă zilnic calitate vieții prin formă, funcție și valoare. Și nu în ultimul rând permit utilizatorului să se bucure de experiența cu apa. Puteți găsi bateriile KLUDI în lanțurile hoteliere bine cunoscute, în spitale și clinici de excepție, în ansamble rezidențiale precum și în numeroase clădiri și spații publice din această lume. 
 

În acest context, bateria reprezintă o piatră de temelie în arhitectură, care se integrează în orice ambient, fără a fi însă în centrul atenției, dar constituind totuși punctul de interes central în amenajare.

 

     

 

amenajari cu acest produs
AirBnb Flat
AirBnb Flat
Modern / arh. Georgiana Ursache
VEZI DETALII
Kindness
Kindness
Minimalist / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Gratitude
Gratitude
Minimalist / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Never enough
Never enough
Contemporan / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Dream on
Dream on
Minimalist / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
No regrets
No regrets
Contemporan / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
back-to-top
//';