()
()

KLUDI este specialist în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

Calitate și pasiune

 

KLUDI nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea și este pe deplin devotat unei expansiuni internaționale sustenabile. De altfel, unul dintre scopurile principale ale companiei este să satisfacă cerințele clienților și chiar să le depășească așteptările cu idei inovatoare, care oferă valoare pe termen lung, dar și cu produse, despre care se poate afirma că sunt foarte aproape de atingerea perfecțiunii.

Adaptarea rapidă la schimbările pieței și designul de înaltă calitate, perfect prin formă și funcționalitate, sunt două dintre valorile ce au ghidat compania până în punctul în care se află astăzi.

 

Kludi gândește internațional

 

Deși designul și tehnologia Kludi sunt dezvoltate în Germania, echipa internațională poziționează brandul în întreaga lume ca o companie internațională.

 

Protecția mediului și sustenabilitate

 

Managementul sustenabil și protecția mediului sunt valori intrinsece ale companiei și ale modelului de business. Motto-ul  ecologic al companiei este: Evităm – Reducem – Reciclăm. Cu alte cuvinte, se folosesc materiale brute în cel mai economic mod posibil, care se refolosesc ori de câte ori se poate.  

 

Filosofia produselor

 

Kludi creează baterii de baie și bucătărie care sunt mult mai mult decât niște obiecte prin care curge apa.

Bateriile Kludi oferă zilnic calitate vieții, prin formă, funcție și valoare. Nu în ultimul rând, permit utilizatorului să se bucure de experiențele trăite în baie și bucătărie.  

 

PUNCTE FORTE

 

1. Producător de top

 

KLUDI se află printre furnizorii de bateri de baie și bucătărie de top în 20 de țări.

 

2. Idei revoluționare și inovatoare

 

Încă din 1926 Kludi aduce noutăți în domeniul său de activitate, cu idei revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie.

 

3. Calitate premium, made in Germany

Echipele de cercetare și dezvoltare ale brandului Kludi, formate din specialiști cu vastă experiență în domeniul lor de activitate, au o calificare înaltă și o pasiune nemărginită pentru munca lor. Cu toții împărtășesc motivația de a transforma o idee vizionară într-un produs folositor pentru baie sau bucătărie.  Prin urmare, calitatea produselor Kludi reflectă de fapt “calitatea” și seriozitatea angajaților.

 

4. Orientare către viitor

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților și chiar pentru a le depăși, experții în cercetare și dezvoltare Kludi colaborează cu universități și institute de cercetare renumite, dar și cu designeri recunoscuți la nivel internațional. Identificarea rapidă a tendințelor în domeniu și adaptarea lor la cerințele clienților este unul dintre elementele cheie ale succesului companiei.

 

 

Articole:

Kludi Coockpit Explorer în showroom-ul Delta Studio Cotroceni

Baterii Kludi Premium