()
()

COMPOZITIE BIBLIOTECA ZENIT

PRODUS DESIGILAT
Acest produs nu mai face parte din oferta Delta Studio
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa
descriere si caracteristici
Material:
Structurile unităților de depozitare în PAL decorativ alb sau antracit. Cadru metalic pentru uși și sertare din fier decorat, oțel lustruit, oțel periat, nikel sau aur nichelat. Fronturi pentru uși și sertare din panou din plop furniruit din stejar abătut cu nisip, nuc Canaletto, mdf, sau acoperit cu oglindă, piele ecologică. Uși din sticlă temperată, transparentă, afumată sau bronzată th.6 mm. Sertar interior din mai multe straturi de mesteacăn cu șine metalice cu închidere moale. Picioare de aluminiu adaptabile.

Zenit, proiectul modular al unităților de perete ascunse poate fi integrat panourilor de perete Zenit; este potrivit pentru fiecare perete, este capabil să creeze pereți eleganți, cu un design exclusiv. Cu uși lacuite din lemn push-pull, uși tapitate din piele sau eco-piele, oglinzi sau uși din sticlă.

Zenit este un mozaic care să fie modelat de mâinile designerului, gânduri care să creeze unități de depozitare neobservabile, dar practice. Elemente închise, rafturi deschise, afișoare cu kit de iluminat integrat, uși speciale pentru ascunderea televizorului și dispozitivelor, spații tehnice, cutii puternice, tablouri de comandă: toate cu utilizarea ușilor cu rame metalice aliniate pentru a obține efectul „perete”. Zenit poate fi adaptat pentru a fi utilizat în zona de zi și de noapte, iar prin opțiunea largă de finisare și versatilitatea incredibilă poate fi folosit pentru cea mai simplă sau cea mai ambițioasă provocare.

Joacă-te cu unitățile de depozitare în lățimi diferite, adaptează proiectul la interiorul tău, gândindu-te mereu la design și la utilitate.
Cod:
LB13

Latime (mm):
330

Lungime (mm):
3800

Inaltime (mm):
274

Greutate (kg):
20

Finisaj:
MAT

Culoare:
GRI

Brand:
CORTEZARI

Utilizare:
STANDARD

brand-image
În 1970, datorită mâinilor înțelepte ale lui Rino Zari, s-a născut turnătoria artistică, CorteZari,  cunoscută pentru lucrări valoroase, decorând cele mai frumoase case italiene. Toscana, zona unde se află compania, reprezintă în sine o importantă sursă de inspirație, fiind o zonă a naturii, un leagăn de artă, cultură, civilizație, punctul de plecare al ideilor revoluționare, țara poeților, a pictorilor, este pământul nativ al multor dintre cele mai importante personalități din lume.
amenajari cu acest produs
review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.