heart
baskey
Lavoare

FORMY 02 LAVOAR 60

Cod furnizor: XJM01260000
Cod: LV7 / Brand: RAVAK / Colectie: FORMY
Pret / buc: 1.057,23 lei
buc.
Pret total:
1.057,23 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 0 buc
Termen de livrare 30 ZILE
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Formele usor curbate dau chiuvetei Formy 02 o calitate estetica remarcabila, si un spatiu larg, placut pentru spalare, un alt beneficiu practic. - dimensiuni (Lxî): 50/ 60 x 41 cm - material: compozit - mixt de dolomita si rasina, turnata - orificiu pentru baterie stativa: nu Montarea chiuvetei se face pe blat, nu poate fi montata separat pe perete. Chiuveta fiind fara preaplin, trebuie folosit un ventil fix.
Cod:
LV7
Greutate:
10
Material:
COMPOZIT
Finisaj:
LUCIOS
Culoare:
ALB
Utilizare:
PENTRU BLAT
Brand:
RAVAK
Colectie:
FORMY
Cod furnizor:
XJM01260000
brand-image

 

 

Designul, intrarea în lumea artei și esteticii, este obiectivul principal. Regulat sunt create produse noi, care au fost gândite complet, s-au desăvârșit și care încă poartă amprenta originală a autorului lor.  Fiecare dorește să aibă o baie frumoasă, dar asta nu înseamnă că alte cerințe nu pot fi îndeplinite. Conceptele și produsele RAVAK rezolva probleme din interior, astfel încât tot ce ai nevoie pentru o baie sau un duș confortabil se potrivește perfect cu interiorul băii.

 

 

Conexiunea dintre ani mulţi de experienţă în acest domeniu, tehnologie de vârf şi cele mai bune materialele garantează calitatea RAVAK. Produsele călătoresc din Republica Cehă oriunde este nevoie pentru a folosi eficient puterea de curățare a apei. Se găsesc în peste 50 de țări, în cele mai faimoase hoteluri, companii sau rezidențe private. Peste tot clienții vor aprecia calitatea unui brand dovedit și a unui design original.

 

 

 

De-a lungul existenței sale, brandul RAVAK a intrat în vizorul competițiilor majore naționale și internaționale. Soluțiile designerilor noștri sunt incluse în mod regulat în nominalizările pentru premiile anuale ale Academiei de Design ČR Czech Grand Design, comunitatea profesională le acordă o atenție tot mai mare și le premiază (Elle Decoration Award), iar în 2015 unul dintre concepte de baie (10 °), a primit cel mai prestigios premiu acordat pe continentul european pentru design inovator, Red Dot 2015, premiu care este analizat în mod regulat de către experți.

cu ce poti combina acest produs
In stoc
63,83 lei / Cutie
Reaprovizionare: 30 ZILE
149,13 lei / Cutie
back-to-top
//';