()
()

GENOVA 1L NATURAL 218X14,5X1,4

Brand: PORCELANOSA GRUPO / Colectie: GENOVA / Cod: PS1479 / CF: 100316207
769,38 lei / mp
In stoc furnizor
Suprafata (mp)
1 cutie acopera 2.213 mp
Nr. cutii
Total: 1.702,63 lei (cu TVA)
consiliere gratuita<br/> pentru orice achizitie
consiliere gratuita
pentru orice achizitie
plata online sau <br/>direct in showroom
plata online sau
direct in showroom
ridicare din showroom<br/>sau livrare la tine acasa
ridicare din showroom
sau livrare la tine acasa
descriere si caracteristici
Parchetul este printre cele mai importante finisaje din cadrul oricarei incaperi in care este integrat. Culoarea, textura si caracteristicile tehnice ale acestuia pot transforma o incapere rece, atat ca atmosfera, cat si ca estetica, intr-una foarte primitoare si intima. Alegerea parchetului trebuie asadar, sa tina cont de toate aceste elemente.

Prin oferta noastra, va punem la dispozitie parchet dublu si triplu stratificat si parchet laminat, ambele in variante multiple de dimensiuni, nuante si texturi.

Parchetul stratificat este format prin suprapunerea a doua sau trei placi de lemn (unul din esenta nobila si unul sau doua din material rasinos). Din punct de vedere estetic, parchetul stratificat are avantajul asemanarii fidele cu esenta naturala a lemnului.

Tehnic vorbind, acesta este mai rezistent la schimbarile de temperatura si la utilizare intensa, in general, avand o dilatare pe suprafata mult mai mica decat parchetul masiv. Mai mult decat atat, el este potrivit si pentru incaperile care beneficiaza de incalzire in pardoseala.
Produsul se aduce special pe comanda.
Cod:
PS1479

Latime (mm):
145

Lungime (mm):
2180

Grosime (mm):
14

Greutate (kg):
14

Culoare:
MARON

Brand:
PORCELANOSA GRUPO

Colectie:
GENOVA

Cod furnizor:
100316207

Incalzire in pardoseala:
COMPATIBIL

OutletPromo:
NU

Bizotat:
4 LATURI

Nuanta:
MEDIU

brand-image
Suntem cel mai mare distribuitor PORCELANOSA GRUPO din Romania. Porcelanosa este un nume de referinta la nivel international, cu o istorie de peste 40 de ani si prezent in aproape 100 de tari. Grupul este la momentul actual un nume rasunator pe piata internationala de amenajari, avand un excelent raport design/ calitate/ pret. Din anul 2005, este furnizor oficial de placi ceramice al Casei Regale Britanice.
review-uri si intrebari
Momentan nu sunt review-uri. Impartaseste-ti parerea in urma utilizarii sau pune o intrebare.