heart
baskey
Baterii si coloane dus

LOGO SET DUS 1S

Cod furnizor: 6816005-00
Cod: BS38039 / Brand: KLUDI / Colectie: LOGO
Pret / buc: 163,10 lei
buc.
Pret total:
163,10 lei
Preturile contin TVA
Stoc disponibil: 42 buc
Livrare in 2-3 zile
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Design rafinat, functionalitate inalta si calitate de top: chiar si in segmentul de baza, Kludi a creat un concept nou pentru o mai mare placere a dusului. Pentru relansarea seriei LOGO, expertul in materie de dusuri defineste o noua dimensiune a artei. Para de dus cu functia Volume, care foloseste intreaga suprafata a perei, prin activarea tuturor duzele. Aceasta functie ofera experienta unui un dus amplu dar si delicat. Lungime bara: 900 mm Lungime furtun de dus: 1600 mm Dimensiune para: Ø96 mm Suportul pentru para de dus este culisant si poate fi ajustat orizontal si vertical Materialul folosit pentru crearea acestor produse este un plastic de inalta calitate, placat cu un strat de crom lucios Elemente de fixaj cu piulite conice Furtun de dus cu racord filetat G 1/2
Cod:
BS38039
Greutate:
3
Material:
Plastic
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
STANDARD
Brand:
KLUDI
Cod furnizor:
6816005-00
Colectie:
LOGO
brand-image

 

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 
 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

 

Kludi a adus noutăți în domeniul său de activitate încă din 1926 cu ideile sale revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre caracteristicile bateriilor și dușurilor moderne au fost realizate în Menden. Multe dintre ele sunt încă disponibile doar la KLUDI.
 

Bateriile KLUDI oferă zilnic calitate vieții prin formă, funcție și valoare. Și nu în ultimul rând permit utilizatorului să se bucure de experiența cu apa. Puteți găsi bateriile KLUDI în lanțurile hoteliere bine cunoscute, în spitale și clinici de excepție, în ansamble rezidențiale precum și în numeroase clădiri și spații publice din această lume. 
 

În acest context, bateria reprezintă o piatră de temelie în arhitectură, care se integrează în orice ambient, fără a fi însă în centrul atenției, dar constituind totuși punctul de interes central în amenajare.

 

     

 

amenajari cu acest produs
Vita Bella Residence 2
Vita Bella Residence 2
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Urban Grey
Urban Grey
Modern / arh. Cristina Micu
VEZI DETALII
Apolodor Residence A
Apolodor Residence A
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
AirBnb Flat
AirBnb Flat
Modern / arh. Georgiana Ursache
VEZI DETALII
White and Wood
White and Wood
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Florance Residence
Florance Residence
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
back-to-top
//';