heart
baskey
Baterii lavoar

ZENTA BATERIE LAVOAR XL

Cod furnizor: 382600575
Cod: BS37362 / Brand: KLUDI / Colectie: ZENTA
Pret / buc: 393,90 lei
buc.
Pret total:
393,90 lei
Preturile contin TVA
In stoc furnizor
Termen de livrare 30 zile
adauga-l in wishlist
descriere si caracteristici
Baterie monocomanda lavoar DN 10 -mâner plin -montaj cu o trecere -clasa de debit Z -perlator eco s-pointer M 24 x 1 -cartus ceramic cu limitator de apa fierbinte -garnitura scurgere G 1 1/4 -sistem de montare rapida -racorduri flexibile G 3/8
Cod:
BS37362
Greutate:
1.77
Material:
Alama
Finisaj:
Lucios
Culoare:
CROM
Utilizare:
STANDARD
Brand:
KLUDI
Colectie:
ZENTA
Cod furnizor:
382600575
brand-image

 

KLUDI este specialistul în baterii de baie și bucătărie și în furnizarea de accesorii și soluții complete pentru baie. Compania a fost înființată în 1926 în localitatea Menden din Westphalia de Nord, Germania, unde peste 1000 de angajați duc astăzi mai departe tradiția și devotamentul firmei pentru calitate. 
 

Folosind cele mai noi tehnologii de proiectare și producție, specialiștii KLUDI se asigură că produsele lor protejează mediul și se ridică la înălțimea celor mai riguroase standarde de calitate și siguranță.

KLUDI definește standardele industriei încă din 1926, cu produse revoluționare și idei practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre inovațiile existente pe bateriile și dușurile moderne își au originea în Menden, iar unele dintre ele se regăsesc și astăzi exclusiv la KLUDI.

 

Kludi a adus noutăți în domeniul său de activitate încă din 1926 cu ideile sale revoluționare și produse practice pentru baie și bucătărie. Multe dintre caracteristicile bateriilor și dușurilor moderne au fost realizate în Menden. Multe dintre ele sunt încă disponibile doar la KLUDI.
 

Bateriile KLUDI oferă zilnic calitate vieții prin formă, funcție și valoare. Și nu în ultimul rând permit utilizatorului să se bucure de experiența cu apa. Puteți găsi bateriile KLUDI în lanțurile hoteliere bine cunoscute, în spitale și clinici de excepție, în ansamble rezidențiale precum și în numeroase clădiri și spații publice din această lume. 
 

În acest context, bateria reprezintă o piatră de temelie în arhitectură, care se integrează în orice ambient, fără a fi însă în centrul atenției, dar constituind totuși punctul de interes central în amenajare.

 

     

 

cu ce poti combina acest produs
amenajari cu acest produs
Swedish Grace
Swedish Grace
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Hexagon Love
Hexagon Love
Modern / arh. Manuel Saliche
VEZI DETALII
Evocasa Ploiesti
Evocasa Ploiesti
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Contemporary Home
Contemporary Home
Modern / arh. Cristina Micu
VEZI DETALII
Silver Touch
Silver Touch
Clasic / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
Natural Bath
Natural Bath
Modern / arh. Echipa Delta Studio
VEZI DETALII
back-to-top
//';